Календар матеріалів

04 Квітень 2024

Студенти ВСП "ВТЕФК ДТЕУ" в гостях в учнів КЗ «Вінницький ліцей №29»

3 квітня 2024 року студенти ВСП "ВТЕФК ДТЕУ" коледжу, Верхова А., Драч М., Кватернюк В., Студілко С. разом з викладачем Величко Л.В., відвідали КЗ "Вінницький ліцей №29". Вони провели з учнями дев’ятих класів ознайомлення зі спеціальністю "Підприємництво та торгівля" і продемонстрували майстер-клас "Секрети якості мила". Учні школи отримали інформацію про переваги цієї спеціальності та можливості для самореалізації після навчання в школі, а також дізналися про сутність підприємництва.

Видатні кухарі світу

3 квітня 2024 року У ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»  керівник групи  ТРГ 155 Апаріна Л.Ю. провела відкриту виховну годину «Видатні кухарі світу».

Студенти  групи презентували доповіді про відомих  європейських  кухарів та кондитерів, підготували відео цікавих та ексклюзивних страв.

Також студенти приготували смачні капкейки та пригостили гостей заходу.   

ТРЕНІНГ «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ»

Гарною традицією навчання у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» є набуття професійного досвіду здобувачами освіти на виїзних заняттях. Цього разу виїзний тренінг «Управління персоналом» відбувся 2 квітня 2024 року для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Основи менеджменту» (викладач Трубляк Г.М.) в закладі ресторанного господарства «VLTAVA» за участю керівників структурних підрозділів підприємства, а саме підприємиці-директорки Вікторії Столярової та адміністратора Наталії Лисої.