ТРЕНІНГ «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ»

Гарною традицією навчання у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» є набуття професійного досвіду здобувачами освіти на виїзних заняттях. Цього разу виїзний тренінг «Управління персоналом» відбувся 2 квітня 2024 року для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з дисципліни «Основи менеджменту» (викладач Трубляк Г.М.) в закладі ресторанного господарства «VLTAVA» за участю керівників структурних підрозділів підприємства, а саме підприємиці-директорки Вікторії Столярової та адміністратора Наталії Лисої.
На початку зустрічі здобувачі освіти ознайомилися з історією заснування закладу, специфікою його діяльності. Під час тренінгу директорка ресторану поділилася досвідом роботи щодо започаткування підприємницької справи, ведення управлінської та бухгалтерської документації, підбору персоналу та створення команди, налагодження комунікацій та укладення угод з партнерами, напрацювання актуальних маркетингових стратегій. Адміністратор закладу розповіла про функціональні обов’язки своєї посади, наголосила на необхідності постійного моніторингу виконання завдань підлеглими, водночас, творчого підходу до створення позитивного соціально-психологічного мікроклімату колективу.
Зустріч пройшла у надзвичайно теплій атмосфері. Дякуємо нашим стейкголдерам за надану цінну інформацію та професійний досвід майбутнім фахівцям сфери послуг.