Всеукраїнська студентська наукова конференція «HoReCa. Наукові ініціативи»

На факультеті технологій та бізнесу за ініціативи кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу та кафедри ресторанних і крафтових технологій ДТЕУ 22 травня 2024 року відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція «HoReCa. Наукові ініціативи».
За результатами наукової конференції та з урахуванням актуальності досліджень, науковості й практичного значення презентованих матеріалів, студенка 2 курсу гр. ТРГ-154 спеціальності 181 «Харчові технології»  Катерина Терещук (науковий керівник Ольга Безрученко) нагороджена дипломом  ІІ ступеня за виступ з доповіддю на тему: «Розвиток крафтового виробництва сиру на Вінниччині».
Доповіді здобувачів з різних закладів вищої освіти у межах дискусійних платформ забезпечили високий науковий рівень конференції. Тематика презентаційних матеріалів доповідачів була присвячена глобальним викликам та тенденціям розвитку сфери гостинності у воєнний період; синергії інновацій і традиційних технологій крафтової продукції, що сприяє реалізації концепції здорового харчування населення України; інноваційним форматам ресторанного бізнесу та збереженню автентичності сучасної гастрономії України та її регіонів; сучасним тенденціям фуд-дизайну тощо.
Науковий захід відбувся у теплій та дружній атмосфері, учасники жваво обговорювали та висловлювали свої думки стосовно напрямів відновлення сфери HoReCa на території України та збагачення її інтелектуального потенціалу в післявоєнний період.