Виробнича практика студентів групи Т-8 – сходинка до майбутньої професії

З 29 вересня по 11 жовтня студенти групи Т-8 спеціальності 242 «Туризм» проходили виробничу практику під керівництвом викладачів Фадєєвої Т.Ю. та Кирилюка Л.М.
Виробнича практика базувалась на здобутих раніше знаннях з дисципліни «Основи екскурсійного обслуговування» і проходила у музеях міста Вінниці. У рамках «музейної» практики студенти знайомились з особливостями музейної експозиції та музейних фондів, досліджували майстерність екскурсоводів, розбирали конкретні прийоми показу та розповіді.
ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» щиро вдячний Офісу туризму та його директорці Тетяні Маєвській за надану можливість повноцінно та безкоштовно відвідати Музей моделей транспорту, Ретромузей, Музей марки. Крім цього, були здійснені екскурсії до Краєзнавчого музею, Музею імені Миколи Пирогова, Художнього музею, Музею вінницького трамваю.
Застосувати знання та вміння у практичній діяльності, вдосконалити навички роботи відповідно до своєї майбутньої професії студенти змогли завдяки виконанню індивідуального завдання, яке охоплювало розробку міні-екскурсії одним з відвіданих музеїв та її презентацію на захисті практики.
Чудово проявили свої здібності такі студенти, як: Парсяк Богдана, Турець Єлизавета, Манелюк Леся та Дзюба Олександра.
Отже, не дивлячись на військову агресію, студенти продовжують виробничу практику, знайомляться з діяльністю найбільш відвідуваних туристами музеїв міста Вінниці, цілеспрямовано і ретельно набувають нових знань, вмінь і навичок, покращують особистісні здобутки, посилюють свою мотивацію до подальшого навчання за професією!