Календар матеріалів

05 Березень 2015

Міжнародний день рідної мови 2015

Вітаємо усіх із Міжнародним днем рідної мови! Бажаємо мовної та культурної різноманітності і багатомовності. Рідну мову треба вивчати, берегти і примножувати – це обов'язок кожної людини. 
Напередодні Дня рідної мови (21 лютого), в коледжі відбувся флеш-моб "Збагати епітетами рідну мову", в якому взяли участь студенти та викладачі коледжу.

Засідання «English club» 12.02.2015

На черговому засіданні «English club», яке відбулося 12 лютого 2015 р., було обговорено тему «Співбесіда при прийомі на роботу». Ця тема зараз вивчається студентами ІІ-го курсу і є нагальною для майбутніх випускників. Готуючись до занять студенти  опрацювали багато додаткового матеріалу і засідання клубу пройшло цікаво, насичено та жваво.

Відкрите заняття в групі БО-91 10.02.2015

10 лютого 2015р. викладач іноземних мов Рудніцька Л.М. провела відкрите заняття в групі БО-91 на тему: «Співбесіда при прийомі на роботу». Ця тема є надзвичайно актуальною для сьогоднішніх студентів. На занятті було обговорено різні варіанти пошуків роботи, повторено вивчену лексику з даної теми для можливого пошуку роботи за кордоном. Відеоматеріали, які було переглянуто та опрацьовано на занятті допоможуть нашим студентам в майбутньому краще підготуватись до співбесіди при прийомі на роботу та працевлаштуватися.