Календар матеріалів

14 Травень 2015

Обласна конференція «Світ якості» 14.05.2015 р.

Цікавою і змістовною була обласна конференція студентів та викладачів технікумів і коледжів Вінницької області на тему: «Світ якості», яка відбулася 14.05.2015 р. на базі Вінницького кооперативного інституту.

У конференції взяла участь студентка групи ТК-70 Кожушкова Вікторія з доповіддю «Таємниці сучасних косметичних засобів за межами стандартів» (керівник Величко Л.В.).

 

ПАМЯТАЄМО ВСІХ, ХТО СТОЯВ І СТОЇТЬ БІЛЯ ВИТОКІВ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

13.05.2015 року викладачем історії Вітюком О.І. проведено відкрите семінарське заняття-конференція з теми: «Опозиційний та дисидентський рух».

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ В СВІТЛИНАХ З ФОТОАРХІВУ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ

Протягом 12-15 травня 2015 року в рамках декади суспільних дисциплін організована виставка "ІСТОРІЯ УКРАЇНИ В СВІТЛИНАХ З ФОТОАРХІВУ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ". Переглядаючи старі фотографії можна поринути у історію кожної родини в Україні, побачити побут, одяг, обряди, речі, вулиці, будинки тощо, відчути запах того часу і тепло тих людей, яких можливо уже немає.

16 травня 2015р. У Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся «День кар’єри»

16 травня 2015р. У Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся «День кар’єри», мета якого допомогти у пошуку місця роботи, а також накопичити та систематизувати необхідної інформації для успішного професійного старту.