Календар матеріалів

21 Травень 2015

Семінар-практикум із представником Центру обслуговування платників податків з теми «Роль податків в житті суспільства»

21 травня 2015 відбулася зустріч студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» та «Бухгалтерський облік» із представником Центру обслуговування платників податків. Під час семінару Лариса Михайлівна розповіла про зміни в податковому законодавстві, права студентів щодо відшкодування вартості навчання, важливість сплати податків, права та обов’язки платників податків. Наводилися статистичні дані з наповнення бюджету Вінницької області податковими платежами за 2014 рік.

ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ КОЛЕДЖУ З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!!!

День вишиванки — всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). В цей день кожен українець одягає вишиванку і виходить в ній на роботу, в університет, школу, чи садочок. І звичайно ж студенти та викладачі коледжу не стали виключенням та одягли вишиванки, що значно прикрасило увесь коледж та створило чудовий настрій.

Поетична творчість студентів

Сум, розлука, кохання, надія, впевненість у перемозі, любов до Батьківщини – такі ноти звучать у, можливо, недосконалих, але щирих студентських віршах. Присвята – борцям за Україну, що у часи ІІ Світової і сьогодні в неоголошеній війні здобували довгожданий мир, оплачений найвищою ціною людського життя.  Приторкнеться чиясь небайдужа душа до цих поетичних рядків і спалахне в ній полум’я Пам’яті. І збентежить серце. І нагадає, хто ми, чиї ми діти, чиї онуки.