Календар матеріалів

26 Квітень 2016

26 квітня 2016 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відзначено День цивільного захисту

26 квітня 2016 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відзначався День цивільного захисту.
Участь у проведенні Дня цивільного захисту взяли керівний та командно-навчальний склад ЦЗ, колектив та студенти коледжу.
У ході «Дня цивільного захисту» проведені заходи:
• оповіщення за системою ЦЗ коледжу;
• тренувальне зібрання комісій з питань НС та евакуації;
• виховні години керівників груп з тем ЦЗ;
• вікторини з питань охорони життя і здоров’я студентів;
• відвідування Виставки пожежно-рятувальної служби

Участь у Всеукраїнській науковій конференції

Студентки групи БО-91 Панченко Катерина та Войтенко Валентина взяли участь у Всеукраїнській науковій конференції для студентів вищих навчальних закладів України І-ІІ рівнів акредитації на тему: «Стан і перспективи розвитку бухгалтерського обліку,аналізу і контролю в умовах трансформації національної економіки», яка відбулась 21-22 квітня 2016 року у Львівській Комерційній Академії.

Відкрите семінарське заняття з дисципліни «Етика бізнесу»

22.04.2016 р. викладач Дудник Л.В. провела відкрите семінарське заняття в групі ТК-73 з дисципліни «Етика бізнесу» на тему «Бізнес-етика управлінської сфери». На занятті розглядались правила етичних норм та їх використання в управлінській сфері, основні правила щодо зовнішнього вигляду підприємця та повсякденного одягу ділової жінки.

Участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції

21 квітня 2016 року студенти групи ТК-73, ТК-74, ТК-76 взяли участь у Всеукраїнській студентській конференції у ВТЕІ КНТЕУ. Відмічені доповіді студентів Штельмах Олени, Мельник Світлани з теми «Перспективи використання замінників молочного жиру у виробництві сирів»; Гречановської Аріни з теми «Рекламні технології як інноваційні засоби стимулювання збуту товарів». Також були підготовлені доповіді студентами Соцем Сергієм, Ковальчук Іриною, Тарасюк Наталією, Денисюк Русланою, Дичук Дариною, Поліщук Анастасією.