Календар матеріалів

07 Грудень 2017

Тренінг «Цінність життя і здоров’я»

07 грудня 2017 року викладачем Дудник Л.В. проведено тренінг, учасниками якого були студенти груп ТО-2 та Т-3. Тренінг сприяв формуванню у студентів особистої системи цінностей, усвідомленню пріоритету духовних цінностей, визначенню життєвої мети, вихованню почуття толерантності, вміння адекватно реагувати на життєві випробування. На початку тренінгу студенти написали свої очікування на фігурках і прикріпили біля «Серця сподівань». По закінченню відбувся аналіз сподівань і перенесення фігурок на зображення серця.

Всеукраїнський тиждень права

З 4 по 7 грудня в коледжі проходив Всеукраїнський тиждень права, який запроваджено Указом Президента України від 8 грудня 2008р. з нагоди 60-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини.
В рамках Всеукраїнського тижня права було проведено ряд заходів, а саме:
- Цикл інформаційно-освітніх радіоповідомлень:
«Стоп насильство»
«Правовий статус людини і громадянина»
«Дотримання прав людини в Україні»
- Майстер-клас «Я і мої права» із запрошенням представників правоохоронних органів.

Декада циклової комісії Харчових технологій та сфери обслуговування

Під час декади циклової комісії Харчових технологій та сфери обслуговування активну участь прийняли всі викладачі циклової комісії.
Зокрема, було проведено ярмарок кондитерських виробів та десертів "Sweets fair show", під час Дня гостинності (15.11.2017 р.), в якому взяли участь студенти груп ВП-137, ВП-138, ВП-139, ВП-140 під керівництвом викладачів Андрущенко Ю.О., Бондар М.М., Кублінської І.А., Буняк Н.А., майстрів виробничого навчання Трубляк Г.М. та Гриньової А.В.