Календар матеріалів

20 Грудень 2017

Пізнаємо цікавий світ харчових продуктів

18.12.2017 року в групі ХТ-141 за ініціативи студентів Барчишина В., Нагорської І. Присяжної О., Жученко С., Тхір С., Схабик А., Супрун А., Шпатенко І., під керівництвом викладача Бевзи С.С. проведено науково-практичну конференцію «Пізнаємо цікавий світ харчових продуктів». Студенти дізналися про нанотехнології у виробництві продуктів, найпопулярніші харчові продукти на світовому ринку, інноваційні технології про підвищення споживної цінності та подовження терміну зберігання продуктів харчування.

НОВОРІЧНА ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ НА СХОДІ

20 грудня 2017 р. студенти коледжу долучились до акції, організованої волонтерською групою Вінницької міської ради та зібрали гуманітарний вантаж для наших захисників, які виконують бойові завдання в районі Донецького аеропорту (Авдіївська промзона, шахта «Бутівка», позиція «Зеніт», н.п. Піски), а також н.п. Мар’їнка, Красногорівка, Широкине.
З найщирішими вітаннями, з Новорічними святами та молитвами за їх життя та спокій України, студенти шлють привіт учасникам АТО!

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ

19 грудня 2017 року студенти коледжу долучились до створення святкової атмосфери у місті, а саме: до Новорічної ходи Дідів Морозів та Снігуроньок і відкриття Резиденції Святого Миколая та Діда Мороза.
Студенти були у захваті від участі у такому грандіозному дійстві, адже дорослих і маленьких вінничан чекав фейєрверк, концертна програма та здійснення найзаповітніших бажань.
Мрійте! Мрії мають властивість збуватися!

Надвечір’я Різдва Христового

19 грудня проведена відкрита виховна година в групі ГРС-3, керівник групи Матвієнко Л.А.
Метою заходу є ознайомлення студентів з традиціями, звичаями та обрядами українського народу, що пов’язані з Різдвяно-новорічними святами, а також виховання поваги до традицій нашого народу, милосердя, почуття прекрасного.