Календар матеріалів

14 Квітень 2018

«У нашій пам’яті – вічно »

11 квітня 2018 року викладачем історії Павлюк Л. Д. в групах ФБС-10 і Т- 4 було проведено історичну годину присвячену Міжнародному дню визволення в'язнів нацистських концтаборів.

Саме в цей день весь світ віддає данину скорботної пам’яті жертвам нацизму із 30-ти країн світу, які загинули в концтаборах за роки війни. І здається, так давно це було. Але тільки не для тих, хто пройшов крізь жахіття нацистських катівен. Серед них  були також і сотні тисяч українців.

Вічна їм пам’ять.

«Барвінкова» краса

         З проходом весни хочеться квітучості та тепла. Саме такі відчуття 12 квітня 2018 року отримали студенти та викладачі коледжу, відвідавши звітний концерт Ансамблю народного танцю «Барвінок».

         Усіх присутніх вразили різноманіття національних костюмів, теплота посмішок, і, звичайно ж, майстерність виконання. Адже учасники ансамблю надзвичайно талановиті діти та підлітки Вінниці, саме завдяки таким особистостям хочеться вірити у світле майбутнє України.

«Уроки пам’яті людської»

12.04.2018 р. з нагоди відзначення Міжнародного дня визволення в’язнів концтаборів в групах ОП-96, ТК – 78, Т-3 викладачем історії Пащенко І. І. було проведено виховну годину «Уроки пам’яті людської». Метою заходу є вшанування подвигу борців антифашистського опору, висловлення поваги старшому поколінню, на долю якого випали неймовірні муки та страждання.