Календар матеріалів

25 Квітень 2018

Проведення майстер-класу у школі №36 м. Вінниці

24.04.2018р. студенти Ковальчук Анастасія, Тарасюк Наталія, Медвєдєва Віра (група ТК-78)разом із викладачем Яковлєвою А. І. відвідали школу №36 м. Вінниці.

Учням 7-их та 8-их класів було презентовано майстер-клас «Експрес метод визначення якості харчових продуктів». Під час проведення цього заходу школярі дізналися про способи визначення якості морозива та цитрусових фруктів.

Проведення майстер-класу у школі №4 м. Вінниці

18 квітня 2018 року студентами гр.ТО-2 Медведчук Д. та Кесарчук В. разом із викладачами Губрій Н.М. та Сачок А.М. проведено майстер-класи в ЗОШ І-ІІІ ст.№4 ім. Д.І.Менделєєва м. Вінниці.

Майстер-клас в сімейній школі «Аіст»

19 квітня 2018 року студентами гр. ТО-2 та РО-2 під керівництвом Дудник Л.В. проведено майстер-класи в сімейній школі «Аіст».

Студенти Лановенко Наталія та Медведчук Діана (гр. ТО-2) провели віртуальну екскурсію «Вінниччина туристична», ознайомилиучнів з видатними місцями м. Вінниці, історією виникнення пам’ятних куточків Вінниччини.

Глядачі з захопленням спостерігали за технікою складання серветок до тематичних заходів, способами сервіровки столу, які продемонстрували студентки Поліщук Наталя та Ковтун Ольга (гр. РО-2).

Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч»

53 студента ВТЕК КНТЕУ взяли участь у VII Всеукраїнському конкурсі з англійської мови  «Гринвіч» та отримали бронзові сертифікати, срібні сертифікати та сертифікати за участь.

Щиро вітаємо наших переможців, які посіли:

ІІ місце – Чубатюк Яна (ПТ- 80); Пусан Анастасія (ФБС-9);

ІІІ місце – Костенко Ірина (ОП- 96); Іванченко Алла (ПТ-82);

Бажаємо нашим студентам жаги до знань, наполегливості та успіхів у навчанні.