Календар матеріалів

17 Жовтень 2018

Допомога до свята Захисників України

16 жовтня 2018 року студентами коледжу було передано допомогу для військовослужбовців Збройних сил України, Національної гвардії та добровольчих батальйонів, які знаходяться на передовій, виконуючи бойові завдання по збереженню територіальної цілісності нашої Батьківщини.
З найщирішими словами вдячності військовим, було передано печиво та цукерки, чай та каву, крупи, консерви, цигарки, дощовики, шкарпетки та інші предмети першої необхідності.
Віримо в найскоріше повернення живими і неушкодженими усіх Захисників!

Змагання з міні-футболу

16.10.2018 року, після трьохтижневих напружених і безкомпромісних баталій, завершилися змагання з міні-футболу серед юнаків на першість коледжу. На першому етапі в змаганнях взяли участь десять команд, які змагалися між собою в двох групах. По дві найкращі команди з кожної групи вийшли в полуфінали, які визначили пари команд – переможених та фіналістів змагань.

Вінниця – місто небайдужих людей!

14 жовтня 2018 року в ЦПКіВ ім. Горького проходив благодійний захід “За життя! Вінниця-fest" на підтримку онкохворого п’ятирічного хлопчика Іванка Бедрія. Локація Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ зібрала 13729 грн., а загальна сума зібраних коштів склала майже 195000 грн. Колектив коледжу пишається тим, що в ВТЕК КНТЕУ навчаються найкращі студенти і працюють найщиріші педагоги з величезними серцями.