Календар матеріалів

07 Грудень 2018

Ліга КВН КНТЕУ за Кубок Ректора

6 грудня 2018 року у Культурно-мистецькому центрі КНТЕУ відбулася гра Фестивалю VI сезону «Ліги КВН КНТЕУ за Кубок Ректора», в якій, вже за традицією, взяла участь команда коледжу «Три мінути, сіре део». Надзвичайно дружня атмосфера залу та теплий прийом глядачів забезпечили цікаву та динамічну гру. Члени команди щиро вдячні організаторам за запрошення, можливість здобуття досвіду та спілкування зі старшими товаришами, адже саме такі заходи зближають міста та навчальні заклади!

АНГЛІЙСЬКА З НОСІЯМИ МОВИ

Англійська мова стабільно перетворюється на мову міжнародного спілкування. Її популярність і затребуваність фахівців, які вільно нею володіють, незмінно зростають. Вільне володіння передбачає можливість правильно розуміти англійську мову й коректно висловлюватись. Для цього надзвичайно важливим етапом під час вивчення є години спілкування з носіями мови.

Конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge»

5 грудня 2018 року студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу групи ТО-2 Медведчук Діана та Ніходовська Олена під керівництвом к.г.н. Атаман Людмили Василівни взяли участь у Всеукраїнському студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge», який відбувся 5 грудня 2018 року у Київському національному торговельно-економічному університеті.