Календар матеріалів

21 Грудень 2018

МІСЯЧНИК ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Патріотизм як основа сучасного виховання молоді включає в себе формування національної свідомості та самосвідомості, тобто виховання любові до рідної землі, до свого народу, готовності до праці в ім’я України, освоєння національних цінностей, відчуття своєї причетності до розбудови національної державності, формування почуття гордості за свою Батьківщину.

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ ОТРИМАЛА СТИПЕНДІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

20 грудня 2018 року в музично-драматичному театрі ім. М. Садовського міський голова Моргунов С.А. вручив стипендії Вінницької міської ради учням шкіл та училищ, а також студентам ЗВО. Усі відзначені студенти мають успіхи у навчанні та беруть активну участь у житті своїх навчальних закладів та міста.
З числа студентів коледжу нагороду отримав Веселюк Мирослав, студент групи ФБС-10.
Щиро вітаємо Мирослава та бажаємо йому подальших звершень та нагород!

МИЛОСЕРДЯ ВІЧНЕ

19 грудня 2018 року члени Ради самоврядування коледжу відвідали дитячий будинок «Малятко» м. Вінниця. До дня Святого Миколая студенти подарували малечі канцелярські товари, фрукти, а наймолодшим - засоби гігієни. Найголовнішим подарунком діточкам була увага та частинка душі кожного гостя.

Відкритий виховний захід «Захоплююча новорічна подорож Європою»

20.12.2018 керівником групи ПТ-85 Величко Л.В. проведено відкритий виховний захід «Захоплююча новорічна подорож Європою».
Захід складався з різноманітних конкурсів, студенти продемонстрували своє театральне мистецтво, родзинкою стала вистава «Українська сім’я на передодні нового року», смакували «мудре печиво», у якому знаходили побажання на наступний рік.
Метою заходу було дізнатися, які традиції зустрічі нового року існують у різних країнах Європи.