Календар матеріалів

01 Квітень 2019

Перемоги у Регіональному кулінарному конкурсі «Кращий кухар-юніор Поділля-2019»

28 березня 2019 року у м. Хмельницький на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу за сприянням Подільської гільдії кулінарів відбувся конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля - 2019».
Мета кулінарного конкурсу - популяризація професії технолог харчових технологій, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв та кондитерських виробів; сприяння підвищенню професійної майстерності майбутніх фахівців кулінарної справи.
До складу журі Конкурсу входили професійні кухарі Поділля.

УКРАЇНСЬКА МОВА З ФАХІВЦЕМ-ПРАКТИКОМ

29.03.2019 в рамках тижня європейських мов викладачем української мови та літератури Бабійчук І.В. запрошено фахівця з кафедри філології та гуманітарних дисциплін Вінницької академії неперервної освіти Нежданову Лілію Іванівну, яка провела майстер-клас практичного заняття з української мови на тему «Складні випадки узгодження числівника з іменником» для студентів групи Т-5. Заняття пройшло в активній формі із залученням усіх студентів до співпраці. Викладач зацікавив студентів різноманіттям вправ та завдань, текстами професійного спрямування та відеоматеріалами.

Виховна година в групі ОП-96

27 березня 2019 року керівником групи ОП-96 Пилявець Є.М. було проведено виховну годину на тему «Робота за кордоном переваги та недоліки»
На виховну годину було запрошено студентів групи ФБС-9 для ознайомлення з завданою темою та для обміну досвідом.
Розповідь студентів виявилась дуже цікавою та змістовною, студентка групи ОП-96 розповіла про власний досвід роботи за кордоном під час літніх канікул, її розповідь була дуже корисною.