Календар матеріалів

25 Квітень 2019

Облік коштів, розрахунків та інших активів

17 квітня 2019 року підчас проходження у коледжі навчальної практики студентами групи ОП-98 спеціальності «Облік і оподаткування» керівниками практики Бабій Л.С. та Грибановою О.О. була запрошена на заняття з теми «Облік коштів, розрахунків та інших активів» бухгалтер Продан Ірина Володимирівна з Управління комунальною власністю м. Вінниці, яка провела для студентів майстер клас з обліку касових операцій, руху грошових коштів на рахунках у банку та розрахунків з підзвітними особами на підприємстві.

Майстер-клас виготовлення десертів

Знову наші випускники діляться професійним досвідом зі студентами коледжу. Так, 23.04.2019р. Ксенчин Віталій провів майстер-клас виготовлення десерту «Труфель» для студентів спеціальності «Харчові технології». Учасникам заходу було не тільки цікаво набувати нових професійних навичок, але й смачно куштувати власноруч виготовлений десерт.

Студенти ВТЕК КНТЕУ активні учасники

Всеукраїнської студентської конференції
23 квітня студенти коледжу Рибчинська Віта, Старусєва Дар’я, Пусан Анастасія, Олійник Юлія (гр.ФБС-9) та Зіміна Діана (гр.Т-3) взяли участь у VIIІ Всеукраїнській студентській конференції «Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих». В рамках заходу був проведений тренінг «TOP SKILLS В СУЧАСНОМУ УПРАВЛІННІ», в якому наші студенти були активними учасниками.

Мальовнича Україна

Якщо ви вважаєте, що в Україні немає де відпочивати і на що дивитись, то ви дуже помиляєтесь. Виявляється, в нашій країні є чимало дивовижних куточків, про які знають студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ .
23 квітня Рада студентського самоврядування ВТЕК відкрила фотовиставку "Мальовнича Україна", де кожен студент мав можливість поділитися чудовими фото.
На фото були і безмежні поля, і стрімкі гори, і фантастична архітектура.

Великодні дзвони

Наближається головне свято християн – Світле Христове Воскресіння, яке символізує перемогу життя над смертю, добра над злом і безмежної віри над відчаєм. Пасха, в першу чергу, світле сімейне свято, яке також означає і довгоочікуваний перехід від зими до весни. Саме тому в коледжі проведено виставку творчих робіт студентів «Великодні дзвони». Були представлені роботи з багатьох видів творчості: вишивка бісером і хрестиком, бісероплетіння, оригамі, квілінг, образотворче мистецтво, випалювання по дереву, безліч крашанок багато іншого.

Студентська ліга 2019

22 квітня 2019 року на новому спортивному комплексі по вулиці Волошковій проводився турнір з міні-футболу у рамках загально-студентського проекту «Студентська ліга 2019» серед технікумів та коледжів м. Вінниці, за підсумками якого наша юнацька футбольна команда ввійшла в четвірку найкращих.
Прагнення футболістів посісти призове місце на наступний день, 23 квітня, реалізувала команда коледжу з боулінгу. Десять команд міста виборювали право бути переможцями та призерами змагань в ТЦ «Мегамолл», але команда ВТЕК КНТЕУ була найкращою і не залишила ніяких шансів суперникам.