Календар матеріалів

24 Жовтень 2019

Ворончук Олексій - дворазовий Чемпіон Світу з універсального бою 2019 року

Вперше у м. Вінниця з 19-24 жовтня 2019 р. проходив Чемпіонат Світу зі спортивно-універсального бою.
Ворончук Олексій (СК «ОРІОН» смт Турбів) – дворазовий Чемпіон Світу з універсального бою 2019 року у ваговій категорії 55 кг, 14-15 років, у розділах «Прикладний» та «Боротьба». У 2-х поєдинках Олексій переконливо здобув перемоги над представниками України та Узбекистану.
КОЛЕКТИВ ВТЕКоледжу КНТЕУ щиро вітає нашого студента-першокурсника з перемогою!!!

День гостинності

День гостинності у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ – ще одне підтвердження того, що наш навчальний заклад знають випускники шкіл не тільки Вінниці, а й області. Про це свідчить останній захід - «День гостинності», що відбувся 23 жовтня 2019.

Нас відвідали учні шкіл та ПТНЗ Вінниці, Козятинського, Жмеринського, Томашпільського, Гайсинського та інших районів області. Всього більше 500 гостей.

Vl Mіжнародний кулінарний фестиваль BestcookFest - 2019

З 22 по 24 жовтня у м.Чернівці проходить Vl Mіжнародний кулінарний фестиваль BestcookFest - 2019. Студенти Вінницького торговельно - економічного коледжу КНТЕУ здобули перемогу у номінаціях: Арт-клас - художня робота з тіста, виконана студентами 4 курсу Пасічнюк Софією, Подольською Маріанною, Балактіоновою Іриною - оцінена Золотою медаллю! Студент 3 курсу гр. ХТ - 143 Хаєцький Максим у номінації "Страва з м'яса" здобув Срібну медаль! Студентка 3 курсу гр.ХТ - 143 Собчук Анастасія у номінації "Страва автентичної та національної кухні" здобула Срібну медаль!

Внутрішня олімпіада з математики

17 жовтня 2019 р. викладачами математики Савенко М. А. та Сачок А. М. було проведено І етап внутрішньої олімпіаду з математики серед студентів першого курсу. Учасники, які впоралися із завданнями найкраще будуть брати участь у ІІ етапі внутрішньої олімпіади з математики у січні 2020 р. Студенти, які переходять до ІІ етапу олімпіади: Холод Олександр ХТ-147, Московчук Олександра ФБС-12, Макарова Дарія ФБС-12, Іськова Юлія ОП-100, Кравчук Катерина ОП-100, Цимбалюк Валентина Т-6, Поліщук Сніжана Т-6.
Дякуємо всім студентам, які прийняли активну участь в олімпіаді!