Календар матеріалів

31 Жовтень 2019

Позанавчальний виховний захід "Бізнес нашляху до Європи"

21 жовтня 2019 р. під керівництвом викладача Бевзи С.С. в групи ХТ-145 відбувся позанавчальний виховний захід «Бізнес на шляху до Європи». Студенти групи ПТ-83 Вецало В., Бабенко В. надали інформацію про експорт продукції вітчизняних виробників згідно вимог європейських стандартів (ХАССП). Студенти також дізналися, як розвиваються ділові бізнесові зв’язки вінницьких компаній з європейськими, азіатськими партнерами, про зростання експорту сільськогосподарської продукції, продукції легкої промисловості.

Позанавчальний виховний захід «Впровадження європейських інновацій у роздрібній торгівлі»

29 жовтня 2019 р. під керівництвом викладача Солоненко Л.М. в групах Т-6 та ПТ-87 відбувся позанавчальний виховний захід «Впровадження європейських інновацій у роздрібній торгівлі». Студенти групи ПТ-85 Чупира Н. та Кравець Н. надали інформацію про сучасні інноваційні процеси які відбуваються в сфері вітчизняної торгівлі та за кордоном. Студенти також дізналися про країни -експортери та країни – імпортери та які товари є пріоритетними на ринку товарів європейського бізнесу.

Круглий стіл "Про роль та місце практики за кордоном"

29.10.2019 р. у ВТЕКоледжі КНТЕУ проходив "Круглий стіл" серед студентів, які в літній період набиралися практичного досвіду в Болгаріїї. Студенти детально розповідали і порівнювали практику в Україні та за кордоном. Така співпраця відбувається декілька років поспіль. У 2020 р. студенти коледжу теж планують проходити виробничу практику за межами України. Коледж докладає максимум зусиль, щоб ця співпраця продовжувалась і надалі.