Календар матеріалів

18 Листопад 2020

У ВТЕКоледжі КНТЕУ відбулася зустріч з фахівцем ресторанного бізнесу

18 листопада викладачем ресторанної та готельної справи Матвієнко Л.А. організована зустріч з керуючим ТОВ «ЛВМ Трейд», керуючим ТОВ «Білінг», одним з найуспішніших підприємців-рестораторів нашого міста Поліщуком Сергієм Анатолійовичем. У зустрічі брали участь наживо студенти заочного відділення спеціальності «Харчові технології» гр. 2ХТ-1 та студенти денного відділення спеціальності «Готельно-ресторанна справа» гр. ГРС-5, підключившись до відео-зв’язку за допомогою платформи ZOOM. Тема зустрічі «Ресторатори сьогодні: хто вони?».

У ВТЕКоледжі КНТЕУ пройшло заняття ШПМ з теми «Створення інтерактивних робочих аркушів та плакатів (інтерактивні завдання для зворотного зв’язку)».

18.11.20 відбулося засідання ШПМ з теми «Створення інтерактивних робочих аркушів та плакатів (інтерактивні завдання для зворотного зв’язку)», який провели у формі семінару-практикуму викладачі Сачок А.М. та Савенко М.А. Вони ознайомили колег із сучасними онлайн-сервісами для створення інтерактивних аркушів та плакатів. Особливої актуальності в освіті такі вміння набувають в умовах дистанційного навчання.
Для демонстрації були використані такі онлайн-сервіси: ThingLink, LiveWorksheets, Wizer.me, Clogster.

У ВТЕКоледжі КНТЕУ - інтелектуальний батл

17 листопада для студентів технологічного відділення ВТЕКоледжу Кублінською І.А. організовано та проведено онлайн пізнавально-розважальний захід «Інтелектуальний батл». Студенти-учасники вікторини у дистанційній формі на інтернет-платформі «LearningApps» не лише виконували цікаві завдання, але й продемонстрували знання теплових і холодильних апаратів, машин та різноманітних приладів сучасних закладів ресторанного господарства, дізналися про новинки механічного, гідромеханічного та теплового устаткування для ресторанів та закладів вуличного харчування.