Календар матеріалів

26 Листопад 2020

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Студенти групи ФБС-12 ВТЕКоледжу КНТЕК долучились до щорічної всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насильства або спровокувати його вчинення, 26 листопада практичний психолог Ковальова Марта Олександрівна провела виховну годину у формі бесіди.

 

У ВТЕКоледжі КНТЕУ відбулося засідання методичної ради № 5 "ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ"

26.11.2020 року у ВТЕКоледжі КНТЕУ відбулося засідання методичної ради № 5 з теми "ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ".
Порядок денний:
1. Новації у технічному та програмному забезпеченні освітнього процесу в коледжі та їх очікувана результативність (доповідач Вітюк А.М.).
2. Аналіз впровадження технологій дистанційного навчання в освітній процес: технічні аспекти, переваги, перспективи (доповідач Савлук Л.І.).

У ВТЕКоледжі КНТЕУ продовжують відзначати День Гідності та Свободи і вшановувати пам'ять Героїв Небесної сотні

25 листопада 2020 р. студенти групи П-1, ЦЕ-1 долучилися до обговорення подій Майдану 2013-2014 рр. Їхню актуальність неможливо переоцінити, адже завдяки наполегливості студентства та молоді, тоді українцям вдалося відстояти право на розбудову власного демократичного майбутнього на основі європейських цінностей.
На зустрічі обговорили найважливіші події Євромайдану, проаналізували причини та передумови його перетворення у Революцію Гідності. Також звернули увагу на лексикон тих подій, що став невід’ємною складовою тогочасного інфопростору.

У ВТЕКоледжі КНТЕУ - урок пам‘яті «З присвятою замордованим голодо

25.11.2020 р. викладачем історії Пащенко І.І. в групах ХТ-147, ФБС-12 проведено урок пам’яті «З присвятою замордованим голодом».
Метою заходу є відновлення історичної пам’яті про Голодомор 1932-33 рр; формування в студентів поваги до минулого України, до людей, які пережили страшне лихоліття, виховання громадянської свідомості, почуття співпереживання.