Календар матеріалів

13 Жовтень 2021

Міжвузівська науково-практична конференція «Розвиток внутрішнього туризму в Україні: проблеми та перспективи»

У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» 13 жовтня 2021 року відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Розвиток внутрішнього туризму в Україні: проблеми та перспективи». Географія учасників конференції охопила науковців, педагогічних працівників та студентів спеціальності 242 «Туризм» із закладів освіти Вінниці, Києва, Житомира, Коростишева, Ужгорода, Хмельницького, Чернігова, Тульчина, Іллінців.

14 жовтня об’єднує 4 величні свята: день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, день створення УПА, День захисників та захисниць України.

В ході святкування у ВСП ''Вінницький торговельного-економічний фаховий коледж КНТЕУ'' пройшли ряд заходів. Зокрема відбулася зустріч викладача Захисту України, учасника бойових дій в зоні ООС Анатолія Васильовича Олійника. Викладач провів зустріч зі студентами біля пам'ятника козацтву, а саме - гетьмана Івана Сірка.

Анатолій Васильович привітав студентів, нагадав про важливість свят та наголосив на тому, що саме сучасна молодь має можливість жити у вільній країні.

Тренінг провідним фахівцем мерчандайзером торговельного підприємства Valentina Lingerie

         07.10.2021 року в групах ПТ-86 та ПТ- 88 від керівництвом Бевзи С.С. та Солоненко Л.М. відбувся треніг з теми «Етика та естетика обслуговування споживачів тa PR-реклами торговельного підприємства Valentina Lingerie».

         Фахівець торговельного підприємства і випускниця ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» Нагуляк Ю.Р. поділилася досвідом своєї майстерності продавця-консультанта та мерчандайзера.