Календар матеріалів

26 Жовтень 2021

ЗОЛОТА МЕДАЛЬ НА ТРИНАДЦЯТІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ»

20-22 жовтня 2021 року в Київському Палаці Спорту відбулась Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Це масштабний професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на презентацію, обмін досвідом, узагальнення та поширення інноваційних педагогічних, наукових і науково-технічних досягнень.

Цьогоріч виставку представляли учасники з 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії та Словаччини.

Зустріч студентів І курсу з інспектором відділу зв’язків із громадськістю УПП у Вінницькій області

26 жовтня 2021 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» відбулася зустріч студентів І курсу з інспектором відділу зв’язків із громадськістю УПП у Вінницькій області старшим лейтенантом Вотяковою Оленою Олегівною. Під час бесіди було проведено роз’яснення щодо адміністративної відповідальності неповнолітніх та їхніх батьків.

Бліц-інфо «Що таке маркетинг? Його вплив на підприємницьку діяльність»

26.10.2021 року в рамках Дня маркетингу в групах ПТ-88, 89, ГРС-8 та ЦЕ-2 під керівництвом викладача Солоненко Л.М. проведено бліц-інфо з теми «Що таке маркетинг? Його вплив на підприємницьку діяльність». Студенти 3 курсу групи ПТ-87 Соць Ангеліна та Черниш Інна мали змогу ознайомити студентів з поняттям маркетингу та його історією виникнення. Запрошені слухачі дізналися, що головною особливістю маркетингу є діяльність, яка повинна орієнтуватися на потреби споживачів. Саме потреби споживачів повинні бути основним об'єктом уваги виробників товарів і послуг.

«Її величність реклама»

До Дня реклами 25.10.2021 року у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» в групах ПТ-86 та ПТ-90 студенткою 3 курсу групи ПТ-86 Гуцал Дариною, під керівництвом викладачів Солоненко Л.М. і Бевзи С.С. проведено бліц-інфо з теми «ЇЇ величність реклама».