Календар матеріалів

10 Листопад 2021

Змагання з настільного тенісу

9 листопада 2021 року в спортивній залі Вінницького кооперативного інституту відбулися змагання з настільного тенісу за програмою обласної Спартакіади серед закладів фахової передвищої освіти. За останнє десятиріччя наш коледж неодноразово здобував перемоги та призові місця в цьому виді спорту як серед юнаків та дівчат. Приємна для нас традиція продовжилася і на цей раз.

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ»

Дуже знаменно, у День української писемності та мови, 9 листопада 2021 року на базі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» відбулося онлайн-засідання  методичного об’єднання викладачів української філології коледжів та технікумів Вінницької області,  до якого долучилися 70 педагогів з різних коледжів області та міста. Зустріч розпочалася з вітальних слів т.в.о.

XXI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ»

9 листопада 2021 року студенти та викладачі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» написали ХХІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності, який традиційно проводять у День української писемності та мови щорічно. Участь беруть тисячі українців з усього світу. Ця традиція започаткована з 2000 року. Цьогорічний радіодиктант національної єдності мав назву «Слідом за пам’яттю». Текст радіодиктанту створив і зачитав у прямому ефірі Юрій Андрухович − український письменник, кандидат філологічних наук.