Календар матеріалів

24 Листопад 2021

Участь у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

23 листопада викладачі циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування Кублінська І.А. та Матвієнко Л.А., а також студенти групи ХТ-147 ВСП «ВТЕФК КНТЕУ», а саме: Гладка Ольга та Мічієнко Ганна, взяли участь у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», яку було проведено Національним університетом харчових технологій, м. Київ.

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД «ВЕГЕТАРІАНСТВО - МОДНА ПРИМХА ЧИ ЗАПОРУКА ЗДОРОВ'Я?»

ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» з профорієнтаційною метою для абітурієнтів проводить цикл заходів для ознайомлення зі спеціальностями, методами та формами навчання. Так, 23.11.2021року викладачем Трубляк Г.М. організовано та проведено диспут «Вегетаріанство - модна примха чи запорука здоров'я?».

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ МЕНЕДЖМЕНТУ»

22.11.21року у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» викладачем Трубляк Г.М. проведено відкрите заняття з дисципліни «Основи менеджменту» зі студентами групи Т-5 на тему «Прийняття управлінських рішень в умовах визначеності, ризику та невизначеності». Мета заняття – формування системи знань та практичних навичок у прийнятті рішень в різних умовах.
Заняття проведено на платформі Google-meet з використанням онлайн-сервсісу LearningApps.org та Google додатку Jamboard.

ВІННИЧЧИНА – КРОК У ЄВРОПУ

23 листопада 2021р. у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» викладачем комерційних дисциплін Петрань С.В., студентами 3 курсу Гуцал Дариною та Панченко Діаною проведено позанавчальний захід бліц-інфо «Вінниччина – крок у Європу». Захід проведено в онлайн-режимі із запрошенням студентів 1 курсу. На заході були заслухані питання здійснення експортно-імпортних операцій сучасними компаніями Вінницького регіону до Європейського Союзу.