Календар матеріалів

20 Січень 2023

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ЕКЗАМЕНИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «ТУРИЗМ» та «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Протягом 18-19 січня 2023 року студенти спеціальностей "Туризм"             (група Т-6) та "Харчові технології" (групи ХТ-147 та ХТ-148) складали кваліфікаційні екзамени. Студенти спеціальності "Туризм" склали іспит з іноземної мови та кваліфікаційний екзамен зі спеціальності. У складі комісії екзамену з іноземної мови працювали: голова комісії - Макодай І.І., доцент кафедри іноземних мов з курсом латинської мови та медичної термінології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова; члени комісії - викладачі коледжу Телячук Н.В. та Помазанова О.І.

УКРАЇНСЬКИЙ ЩЕДРИК – РІЗДВЯНА МЕЛОДІЯ УСЬОГО ЦИВІЛІЗОВАНОГО СВІТУ

 Студентами І курсу групи Ф-3 разом з керівником групи Помазановою О.І. 19 січня 2023 року було проведено виховний захід « Український Щедрик – різдвяна мелодія усього цивілізованого світу».

«В єдності наша сила»

День Соборності – свято, яке відзначають в Україні 22 січня в день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 р.
З метою формування національної свідомості студентів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, у коледжі організовано та проведено викладачем історії Шмалій Л.І. виховний захід на тему: «В єдності наша сила». До заходу долучилися студенти групи ТРГ-151, Т-8.