Календар матеріалів

27 Січень 2023

Виховний захід «Кіборги Крут. Внесок в історію, пам’ять та шана від нащадків»

27.01.2023 р. у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» викладачем Пащенко І.І. проведено виховний захід з теми: «Кіборги Крут. Внесок в історію, пам’ять та шана від нащадків». На зустріч було запрошено студентів груп Ф-3, ФБС-14 та викладачів.
Мета заходу: розширити знання студентів про трагічні події січня 1918 року під Крутами, виховувати інтерес, повагу і почуття до історичного минулого своєї країни, любові до свого народу, до борців за незалежність України.

VІ Всеукраїнська науково-практична конференція з теми «Професійна компетентність педагога в умовах оновлення змісту освіти та вимог ринку праці (з акцентом на особливості воєнного часу)»

26 січня 2023 року на базі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» на платформі «Google Meet» відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція з теми «Професійна компетентність педагога в умовах оновлення змісту освіти та вимог ринку праці (з акцентом на особливості воєнного часу)». Усі доповіді учасників стосувалися актуальних питань, з якими пов'язана робота закладів освіти в умовах сьогодення. Запропонована проблематика конференції:
1. Психолого-педагогічні аспекти в освітньому процесі закладів освіти в умовах воєнного стану.