Календар матеріалів

13 Квітень 2023

Великодня Україна

До світлого свята Воскресіння у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» традиційно пройшла виставка студентських творчих робіт «Великодня Україна».
Виставку прикрашають головні атрибути свята – писанки. Студенти виконали їх у традиційному стилі, а також створили свої власні, оригінальні орнаменти. Крім того, тема Великодня була відображена в картинах, вишитих іконах, рушниках та різноманітних пасхальних композиціях. Всі учасники виконали свої роботи з відкритою душею та натхненням, адже атмосфера великодніх свят надихає на світлі справи.

У ВСП ВТЕФК ДТЕУ проведено відкрите заняття з організації виробництва в закладах ресторанного господарства

         12 квітня викладачем технологічних дисциплін Демчук Катериною Іванівною  проведено відкрите семінарське заняття дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» з теми «Організація роботи виробництва».

СМАК РІДНОЇ ДОМІВКИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ ВІД СТУДЕНТІВ ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

         Напередодні Великодня здобувачі освіти 3 курсу (гр.ХТ-149, ХТ-150) спеціальності «Харчові технології» під керівництвом викладачів Безрученко О.М. та Гриньової О.В. випекли та відправили на фронт понад 600 пасок. Не оминули увагою також військових, що проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону та  у Вінницькій міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

         Разом зі святим хлібом прийміть нашу щиру вдячність та доземний уклін, дорогі наші ЗАХИСНИКИ!