Календар матеріалів

27 Квітень 2023

Майстер-клас "Тренди сезону" від бренд-амбасадора Monin Єгора Калашнікова

25 квітня студенти коледжу групи ГРС-7 під керівництвом Матвієнко Л.А та Гриньової О.В. відвідали майстер-клас в ресторані ТЯGА "Тренди сезону" від бренд-амбасадора Monin Єгора Калашнікова.
В програмі майстер-класу:
- освіжаючі лимонади;
- прохолодні кавові напої;
- новинки та тренди літнього сезону.
Майбутні фахівці ознайомилися з роботою закладу, з приготуванням та подаванням напоїв в цікавій, пізнавальній формі.

Чорнобиль – чорний біль України

26 квітня 2023 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» викладачем Мельник І.В. проведено виховний захід «Чорнобиль - чорний біль України» для студентів ІІ курсу.
Минуло 37 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

Тренінг з домедичної допомоги «Вчусь рятувати життя»

26 квітня 2023 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», викладачем Мельник І.В., організовано та проведено тренінг з надання першої домедичної допомоги «Вчусь рятувати життя» за участю сертифікованого інструктора компанії FAST Анастасією Скоробагач.
У тренінгу взяли участь педагогічний колектив та здобувачі освіти закладу освіти.
Метою заходу було отримання знань та відпрацювання практичних навичок з надання першої домедичної допомоги при критичних і некритичних кровотечах, втраті свідомості, серцево-легеневої реанімації.

Позанавчальний захід: «Сучасні методи дослідження якості продуктів»

26 квітня 2023 року під керівництвом викладача Величко Л.В. з студентами  групи ПТ- 90 Кватернюк Вікторії, Бабюк Вікторії, Швець Анастасії, Кушнір Анастасії проведено позанавчальний захід з теми: «Сучасні методи дослідження якості продуктів» для студентів 2 курсу Т-9, ТРГ-151

Проведений позанавчальний захід дозволив слухачам переконатися у значимості питань дослідження харчових продуктів, забезпечення їх належної якості, і виявлення можливої фальсифікації.

Захід пройшов із активним обговорюванням і аналізом доповідей учасників.