Фахова мотиваційна зустріч з фахівцем-практиком

10 листопада 2021р. в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачем Матвієнко Л.А. організована фахова мотиваційна зустріч з фахівцем-практиком, керуючим ТОВ «ЛВМ Трейд Поліщуком С.А. У зустрічі брали участь студенти денного відділення спеціальності «Готельно-ресторанна справа» гр. ГРС-6, підключившись до відео-зв’язку за допомогою платформи GOOGLE-MEET. Тема зустрічі – «Специфіка діяльності готельно-ресторанного комплексу в період пандемії».
Ресторанна індустрія зараз стикнулася з найбільшим випробуванням за останній час. Щоб вистояти у складних умовах, власники ресторанного бізнесу трансформують звичні формати діяльності та активізують всі можливі резерви та ключові ресурси. З огляду на те, що на сучасному етапі розвитку сфера ресторанної індустрії є глобальним комп’ютеризованим бізнесом, який базується на інтернет-технологіях та альтернативних оnline-сервісах, у сучасних умовах вони мають бути максимально задіяні в діяльності підприємств ресторанного бізнесу.
Окремим аспектом зустрічі було обговорення актуальних питань, з якими стикнулись заклади гостинності в останні роки. Насамперед, було обговорено специфіку діяльності готельно-ресторанних комплексів у період пандемії, а також питання щодо особливостей обслуговування гостей в цей період.
Сергій Анатолійович зауважив, що інформаційні технології сьогодні, як ніколи раніше, стають все більш цінним ресурсом у підприємствах ресторанного бізнесу, допомагаючи рестораторам не тільки зберегти життєздатність, але й розкрити нові перспективні напрями розвитку.