Ну що б, здавалося, слова…

В історії назавжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє і шанує людство. У перші березневі дні ми згадуємо Тараса Григоровича Шевченка. 209 років минуло з дня народження поета, проте Кобзареве слово незгасної любові до свого народу, своєї землі живе і буде жити під небом України.
6 та 7 березня 2023 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Радою студентського самоврядування та бібліотекарем коледжу Колісник Галиною Дмитрівною було проведено заходи «Жіночі образи у творчості та долі Кобзаря» та Літературно-мистецький конкурс на краще виконання творів Тараса Шевченка.
Студенти із задоволенням взяли участь у заходах, адже невмируще слово Кобзаря надзвичайно актуальне сьогодні. Декламування віршів студентами-першокурсниками зачаровувало та вкотре переконало, що українська нація непереможна!
У ході літературно-мистецького конкурсу журі у складі заступника директора з виховної роботи Космини О.Л., викладачів української мови та літератури Мельник О.В, Лаврової О.Р., бібліотекаря Колісник Г.Д. та голови РСС Шамоти Вікторії визначило переможців. Ними стали Височина Орина, група Ф-3, Кальницька Вероніка, група Т-9 та Дяченко Людмила, група ФБС-15.
Ну що б, здавалося, слова… Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!..