Участь у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»

23 листопада викладачі циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування Кублінська І.А. та Матвієнко Л.А., а також студенти групи ХТ-147 ВСП «ВТЕФК КНТЕУ», а саме: Гладка Ольга та Мічієнко Ганна, взяли участь у Х Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», яку було проведено Національним університетом харчових технологій, м. Київ.
Конференція присвячена проблемам готельно-ресторанного бізнесу в Україні, аналізу перспективних шляхів розвитку харчових технологій та сфери обслуговування, розгляду конкурентних переваг та інноваційних підходів щодо розвитку сфери гостинності.
Цікавими та пізнавальними були доповіді спікерів: Мацишина В. – керівника мережі Центрів здоров’я «Аюрведа 192», Магалецької І. – к.т.н., керівника відділу навчання Reikartz Hotel Group, Магалецького А. – к.е.н., президента Асоціації Кулінарів, Грушецького Р. – д.т.н., головного наукового співробітника відділу технології продуктів бродіння Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України, Михайлова Б. – директора ГО «Ресторанна гільдія», старшого викладача ІПДО НУХТ, сертифікованого спеціаліста зі стандартів HACCP.
Спікери конференції не лише ознайомили учасників з актуальними проблемами та викликами, що стоять перед сучасними закладами готельно-ресторанного господарства, але й розповіли про перспективні способи вирішення проблем та шляхи підвищення конкурентноспроможності вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу.