ЗОЛОТА МЕДАЛЬ НА ТРИНАДЦЯТІЙ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ»

20-22 жовтня 2021 року в Київському Палаці Спорту відбулась Тринадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Це масштабний професійний захід в освітньому середовищі нашої країни, спрямований на презентацію, обмін досвідом, узагальнення та поширення інноваційних педагогічних, наукових і науково-технічних досягнень.

Цьогоріч виставку представляли учасники з 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії та Словаччини.

Викладачі іноземних мов ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» Бондарчук А.А., Радудік О.Є., Фальштинська Ю.В. під керівництвом в.о. директора Лозовської Н.І., заступника директора з навчальної роботи Савлук Л.І., завідувача навчально-методичним кабінетом Тімошенко Н.М. взяли участь в даній виставці у номінації «Упровадження в освітню діяльність інноваційних проєктів, моделей, систем, технологій, методик, що спрямовані на підвищення якості освіти» та презентували свій проєкт з теми: «Тренінговий центр self-коучингу як технологія професійного розвитку педагога (на прикладі викладання іноземних мов)», за який були нагороджені золотою медаллю.

Вітаємо переможців  бажаємо успіху і наснаги, а також можливості реалізувати максимально свої творчі та наукові здібності.