«Честь і слава українського війська»

До Дня Збройних сил України у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» був проведений виховний захід «Честь і слава українського війська» метою якого було вшанувати тих, хто своєю мужністю та самовідданістю стоїть на захисті нашої країни.
На заході був присутній випускник коледжу 2017 року, Тарас Васьківський, який нагороджений орденом «За Мужність» ІІІ ступеня. Цей відважний воїн зустрічав перших окупантів 24 лютого 2022 року, його бій розпочався о 5-й ранку і тривав понад 12 годин. В своїй розповіді Тарас наголосив, що саме нинішні студенти будуть відбудовувати Україну у всіх галузях.
Від імені усіх присутніх ведучі подякували випускникам та студентам-військовослужбовцям, що зараз захищають Україну від російських окупантів. На превеликий жаль і в нашій родині є загиблі випускники коледжу, пам'ять яких вшанували хвилиною мовчання.
Всі присутні відчули дух спільності та патріотизму під час виконання пісень, танців та декламування віршів.
День Збройних сил України є символом справжнього героїзму і відваги. Наш народ віддає глибоку шану всім, хто боронить честь і свободу рідної землі. Сьогодні українське військо сильне не лише зброєю та хистом, а й потужним патріотичним духом.
З найщирішими вітаннями, вірою та повагою в Збройні сили України! Нехай янгол-охоронець буде завжди з Вами поруч.
Слава Україні! Героям Слава!