Календар матеріалів

06 Грудень 2023

Позанавчальний захід професійної спрямованості на тему «Шоколад»

Хороші спогади – як шоколад: ними ситий не будеш, але вони підсолоджують наше існування. (Жанін Вегер)

Навряд чи знайдеться на землі хоча б одна людина, яка в своєму житті жодного разу не спробувала шоколаду. Сьогодні ці солодкі ласощі знають і люблять люди різного віку і станів, тим більше, що різноманітність його смаків і видів по істині вражає.

ПЕРЕМОЖЦІ ОСІННІХ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАД У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» взяли участь в осінніх Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах з різних філологічних предметів, і до нашого товариства активно долучилися першокурсники. Ще раз доводячи, що ми єдина, освічена та вмотивована нація.

Звичайно, така активність – це результат гарної системної роботи не лише викладачів, а  перш за все – постійна праця кожного студента над своїми знаннями, прагнення розвиватися і самовдосконалюватися.

ПЕРЕМОЖНІ ЗДОБУТКИ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНСЬКИХ ПРОЄКТІВ ПОДАТКОВИХ РЕФОРМ

5 грудня 2023 року відбувся Конкурс студентських проєктів податкових реформ серед студентів закладів фахової передвищої освіти Вінницької області.
Оцінювали роботи конкурсантів профі своєї справи: Оксана Домерат, в.о.начальника ГУ ДПС у Вінницькій області; Вікторія Гриб, заступник начальника управління, начальник відділу адміністрування рентної плати та екологічного податку та Оксана Урлапова, заступник начальника управління - начальник відділу координації та інформаційно-аналітичного забезпечення управління оподаткування фізичних осіб.