Позанавчальний захід професійної спрямованості на тему «Шоколад»

Хороші спогади – як шоколад: ними ситий не будеш, але вони підсолоджують наше існування. (Жанін Вегер)

Навряд чи знайдеться на землі хоча б одна людина, яка в своєму житті жодного разу не спробувала шоколаду. Сьогодні ці солодкі ласощі знають і люблять люди різного віку і станів, тим більше, що різноманітність його смаків і видів по істині вражає.

04.12.2023р у  ВСП «Вінницькому торговельно-економічному фаховому коледжі ДТЕУ» студенти третього курсу групи  ПТ-90 Григоренко Оксана та Квартенюк Вікторія, які навчаються за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова  діяльність», разом з викладачем товарознавчих дисциплін  Людмилою Величко для студентів першого курсу  організовано та проведено  цікавий позанавчальний захід  професійної спрямованості на тему «Шоколад».

У процесі дослідження студентки виявили, що шоколад благотворно впливає на людину, якщо його використовувати в їжу в допустимих нормах; склали свою пам'ятку, за якою можна відрізнити справжній шоколад від підробки; перевірили якість різних зразків шоколаду та провели цікаву вікторину, в якій запрошені студенти активно брали участь.