III місце в номінації «Краща 3D-графіка»

Студент Бойко Олег Олександрович, гр. ПТ-92  зайняв III місце в номінації «Краща 3D-графіка» серед студентів коледжів у Міжнародному дистанційному бліц-конкурсі з веб-дизайну та комп’ютерної графіки, який відбувся 22-31 жовтня 2023 року. 

Тема конкурсу – «Майбутнє моєї країни»

У своїй роботі Олег відобразив особливості розвитку своєї країни, її щасливе майбутнє. 

Сьогодні мужні українці захищають Європу та світ, а завтра їхня завзятість, підкріплена європейськими цінностями та ресурсами, перебудує країну на краще. Не зважаючи на болючі втрати, Україна приречена на Перемогу.

Українці здобудуть самостійну соборну державу та стануть одним із визначальних факторів світової геополітики. Україна буде розвиватися як національна, інноваційна, духовно міцна, високоінтелектуальна та освічена, економічно розвинута Держава.

Україна має високий̆ туристичний̆ потенціал та стане новим напрямом для мільйонів туристів з усього світу, які будуть із задоволенням відкривати для себе українську культуру та природу.

При виконанні роботи можна було тему розкрити у різних напрямках, зокрема, нові архітектурні рішення, технології, майбутню техніку України, освоєння космосу і.т.д.

У роботі Бойко Олега відображено Українське місто майбутнього з певними символами, які він вдало інтегрував в міській архітектурі.

Результати конкурсу:

  • Бойко Олег – Диплом за ІІІ місце;
  • Бойко Олег – Сертифікат учасника;
  • Керівник Анатолій Вітюк – Диплом керівника.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальших творчих здобутків!