Інтерактивний майстер-клас "Trip arrangements. The journey of my dream"

Коли студенти пізнають світ через міждисциплінарні зв’язки, вони краще розуміють, навіщо навчатися. Адже навчання – це не просто оцінка у журналі, це адаптація до сучасних реалій. Трансдисциплінарна інтеграція спрямована на поглиблення зв’язку навчального процесу та життєвих ситуацій.
Ні для кого не секрет, що англійська мова є мовою міжнародного спілкування. Знання англійської дуже спрощує життя будь-якої людини, а ось для майбутнього фахівця у галузі туризму є просто необхідним.
Саме тому викладачем англійської мови Телячук Н.В. та викладачем туристичних дисциплін Фадєєвою Т.Ю. був проведений інтерактивний майстер-клас «Trip arrangements. The journey of my dream» зі студентами групи Т-8.
У процесі майстер-класу студенти тренувались у професійно-орієнтованому спілкуванні англійською мовою у галузі туризму, розвивали усне мовлення в контексті майбутньої професійної комунікації. Така діяльність на стику дисциплін надзвичайно активізує пізнавальну та творчу роботу студентів, які із захватом «пакували» валізу у дорогу, замовляли e-ticket, з’ясовували особливості бронювання готелів, губились у незнайомому місті та просили допомоги у пошуку туристичних пам’яток у англомовних «жителів» міста. Підсумком майстер-класу стало складання плану віртуальної the journey of my dream до Лондона та Вашингтона, як міст, що найбільше зацікавили студентів.