КРУГЛИЙ СТІЛ «ПРОЄКТУЮ ЗАКЛАД СВОЄЇ МРІЇ»

12 листопада 2021р. в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачами Демчук К.І. та Безрученко О.М. організовано та проведено онлайн - захід Круглий стіл «Проєктую заклад своєї мрії». Здобувачі освіти четвертого курсу спеціальності «Харчові технології» гр.ХТ-145 та гр.ХТ-146 презентували свої власні проєкти майбутніх закладів ресторанного господарства.
Студенти до поставленого завдання підійшли творчо, креативно, нестандартно. Розробили концепцію закладу, склали техніко – економічне обґрунтування, меню закладу, підібрали необхідне устаткування.
Щиро віримо, що презентовані заклади ресторанного господарства будуть неодмінно втілені у життя нашими випускниками – справжніми фахівцями своєї справи.