Зорепад талантів "The Best New Star 2023"

12 грудня 2023 року у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" відбулося свято, яке традиційно демонструє справжній зорепад молодих талантів - «The Best New Star 2023».
Представники всіх груп першого курсу мали можливість продемонструвати свої здібності і таланти, виявити свою креативність та отримати незабутні враження. Студенти зуміли якнайкраще проявити всі свої вміння: віртуозну гру на інструментах, милозвучне звучання пісень, запальні, ритмічні сучасні танці, неперевершений гумор, креативне відео, змістовні композиції та декламування віршів.
Усі групи були нагороджені грамотами в різних номінаціях. Перше місце у конкурсі дебютантів дісталося групі ТРГ-155, яка здивувала своєю творчістю та вміннями. Не менш вражаючим був виступ групи ГРС-10, яка здобула друге місце завдяки артистизму та оригінальним ідеям. А третє місце посіла група ТРГ-156, даруючи глядачам незабутні миті сміху та захоплення. І це лише початок неперевершеного студентського шляху, і ми впевнені, що у наших першокурсників буде багато захопливих моментів та досягнень.
Вітаємо першокурсників із успішним дебютом, зичимо яскравого та неповторного студентського життя!