Календар матеріалів

08 Жовтень 2015

Екскурсійна поїздка до міста Кам’янець-Подільського

03 жовтня 2015 року студенти групи ТК-78 разом з керівником групи Величко Л.В. відвідали стародавнє місто Кам’янець-Подільський. В цьому місті-музеї відвідали: середньовічний замок з баштами – основну пам’ятку Поділля, католицький собор Петра і Павла, турецький мінарет із золотою Мадонною, міську ратушу – осередок середньовічної влади Кам’янця, вірменську дзвіницю, у дворі якої тепер знаходиться музей давнини та ін. Захоплююча екскурсія містом створила приємний настрій та незабутні спогади.

Турнір з міні-футболу

Після двохтижневої безкомпромісної і напруженої боротьби завершилися змагання з міні-футболу серед юнаків на першість коледжу. В фінальній грі зустрілися команди груп ТК-73 і ТК-77. Суперники виявилися гідними один одного, тому основний час гри завершився з рахунком 1:1. Долю матчу вирішили післяматчеві пенальті, в яких фортуна посміхнулася команді групи ТК-73. Третє місце здобули юнаки групи Ф-7.
Змагання з міні-футболу на першість коледжу проходять традиційно на початку кожного навчального року. В цьогорічному турнірі участь взяли 12 команд.

ГРАНТ ЗА ІННОВАЦІЙНІСТЬ

1 жовтня 2015 року у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського в ході урочистостей до Дня працівника освіти відбулося нагородження колективу коледжу за зайняте ІІ місце в програмі на здобуття гранту Вінницької обласної ради та Вінницької обласної державної адміністрації «Розвиток інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій» в закладах освіти Вінницької області» та презентацію проекту «Створення навчальної віртуальної лінгафонної лабораторії (лінгафонного смарт-класу)».