Календар матеріалів

20 Жовтень 2015

Екскурсія до музею Повітряних сил

З метою патріотичного виховання в коледжі запроваджено співпрацю з філією Національного військово-історичного музею України – музею Повітряних сил Збройних сил України м. Вінниці.

19 жовтня проведено першу екскурсію до музею авіаційної техніки і засобів ППО, який знаходиться просто неба. Студентам було представлено експозицію яка нараховує 41 одиницю військової техніки та ознайомилено з моделями авіаційної та радіотехнічної техніки, комплексами зенітних ракетних військ.

Урок-інтерв’ю «Революція на граніті»

20 жовтня викладачем суспільних дисциплін Вітюком О.І. проведено урок-інтерв’ю з теми «Революція на граніті. Перший Майдан». Висвітлені питання пов’язані з демократизацією радянського суспільства після 1985 року. Розкриті причини національно-визвольного руху в Україні, охарактеризовані сили, що його очолили. Особлива увага приділена молоді, яка очолила національних рух в Україні з середини 80-х років ХХ століття по сьогоднішній день.

В рамках співпраці між навчальними закладами Вінницьким торговельно-економічним коледжем та Познанською Вищою Банківською Школою наші студенти та викладачі відвідали міста Хожув, Катовіце та Краків

«Першою нашою зупинкою було місто Катовіце, де нас тепло зустріли представники Вищої Банківської Школи м.Хожув пані Моніка Томашевська   та Вікторія Дремлюга, до речі, випускниця нашого коледжу.

Вони ознайомили нас зі своїм навчальним закладом та особливостями навчальної програми. Після цього відбулась зустріч з українськими студентами, які поділилися своїми враженнями від навчання у цьому університеті.

Майстер-клас з теми "Співбесіда - користь та задоволення для двох"

20.10.2015 о 13:40 в аудиторії №8 буде проведено майстер-клас з теми "Співбесіда - користь та задоволення для двох".
Майстер-клас проведе Арнольд Леся (IT-рекрутмент консультант ТОВ "Playtika" Україна).