Календар матеріалів

27 Жовтень 2015

ГОТУЄМОСЯ ДО ЗНО

27. 10. 2015 р. Нежданова Лілія Іванівна викладач кафедри філології та гуманітарних дисциплін Вінницької академії неперервної освіти провела майстер-клас з теми «Мовно-літературні аспекти підготовки до ЗНО».
Під час проведення майстер-класу Лілія Іванівна роз’яснила важливість ЗНО, метою якого є піднесення освіти на якісно новий рівень та відбір розумного інтелектуального потенціалу серед майбутніх спеціалістів; розкрила методику роботи з тестами та структуру завдань ЗНО з української мови та літератури.

Інтелектуальна гра " Що?Де? Коли?"

Триває тиждень циклової комісії виробництва харчової продукції, ресторанного та туристичного обслуговування. 27.10.2015 р. проведена інтелектуально-розважальна гра "Що? Де? Коли?" між збірними командами груп ІІ курсу ВП - 135, ВП-136. У програму гри включені питання з дисциплін " Технологія виробництва кулінарної продукції" та " Устаткування закладів ресторанного господарства". Студенти показали командну гру, вміння використовувати здобуті знання у вирішенні нестандартних ситуацій.

Екскурсія в JYSK

Цікавою та змістовною була екскурсія до супермаркету JYSK, яку провела Кублінська І.А. зі студентами групи ТК - 77. Студенти групи вивчили специфіку роботи сучасних POS-терміналів, ознайомилися з можливостями реєстраторів торговельних операцій у супермаркетах міста, з'ясували особливості ведення касової документації касирами та адміністраторами торговельних підприємств.