Календар матеріалів

02 Жовтень 2017

Вчимося надавати першу допомогу

В рамках заходів місячника Цивільного захисту фельдшером коледжу Костюк О.В. для студентів проведено заняття «Надання першої медичної долікарської допомоги» та майстер-клас з виготовлення марлевих пов’язок. В ході заходів студенти мали можливість власноруч спробувати надати медичну допомогу, ознайомитися з прийомами та методами дій у надзвичайних ситуаціях.

Допомога постраждалим

2 жовтня 2017 року в коледжі відбулась благодійна акція з ініціативи студентів групи ВП-138 Сандула Романа, Васьківського Богдана та Тарасенко Даніїла, які в дні трагедії виступили в ролі волонтерів. Проведено збір коштів для мешканців міста Калинівка, сіл: Сальник, Павлівка, Медвідка, Стрижавка, які постраждали внаслідок пожежі на складі боєприпасів.
Понад 30 тисяч евакуйованих, сотні понівечених будинків: без дахів, вікон і дверей.
Люди потребують допомоги, не будь байдужими!
Запрошуємо усі начальні заклади Вінниччини долучитись до акції.

Україна – НАТО невід’ємна складова євроінтеграційного процесу

На виконання плану заходів щодо реалізації концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України 02.10.2017 відбувся круглий стіл: « Україна – НАТО: нові умови та принципи співробітництва», який організувала викладач суспільних дисциплін Шмалій Л.І. У дискусії взяли участь студенти груп Т-1, ТО-2 , члени правового гуртка та Ради студентського самоврядування.