Календар матеріалів

13 Жовтень 2017

Запрошення на заняття фахівця-практика

        13.10.2017 року викладачем дисципліни «Товарознавство непродовольчих товарів» Величко Л.В. проведено заняття в групах ТК-79, ПТ-81 за запрошенням власника ювелірної фірми «Каст» і «Каст-385» Якименко Є.М.

Безпека харчових продуктів в Україні у відповідності зі стандартами ЄС

12.10.2017 року в групі ПТ-83 студенти Тарасюк Наталія та Старосуд Анастасія групи ТК-78 під керівництвом викладача Бевза С.С. виступили з доповіддю «Безпека харчових продуктів в Україні у відповідності із стандартами ЄС».

Студенти отримали інформацію про державне регулювання, контроль виробництва та реалізації харчової продукції щодо її безпечності та якості у відповідності до гармонізації європейських стандартів, структуру системи гарантування безпечності харчових продуктів в Україні.

Європейські суттєві вимоги до продукції

        11 жовтня 2017р.  в групах ТК-80, ТК-81 студентами групи ТК-78, Христюк А., Рибалко Д. під керівництвом викладача Величко Л.В. до міжнародного Дня стандартів проведено - лекцію з теми: «Європейські вимоги до продукції» з дисципліни «Основи стандартизації, метрології та управління якістю».

Студентам-слухачам представлена сучасна інформація, про роль гармонізованих стандартів при дотриманні застосованих суттєвих вимог, визначених виробником.

Туристичний квест

12 жовтня на території стадіону Центрального міського парку культури та відпочинку відбувся туристичний квест, приурочений до  Всесвітнього Дня туризму. Свято організоване Вінницьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ за підтримки відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради. Студенти ВТЕК Медведчук Діана, Ніходовська Олена, Гончарук Олена, групи ТО-2 та Боцюра Аміна, Зіміна Діана, Т-3 здобули ІІ призове місце та стали переможцями у номінації «Найкращі країнознавці».

Переможців було  нагороджено пам’ятними подарунками.

Екскурсія на харчове підприємство-складова практичної підготовки студентів

Днями студенти групи ВП-137 під керівництвом викладача Кублінської І.А. відвідали одне із найпотужніших харчових підприємств м. Вінниці ТОВ «Аграна Фрут Україна».

«Аграна Фрут» спеціалізується на переробці  фруктів ,  ягід,  і  включає в себе повний цикл робіт: від вирощування и заготовки  сировини  до переробки и випуску готової продукції. Використана  сировина проходить детальний відбір   і  очистку по всім показникам.

Тренінг з провідним фахівцем мережі магазинів «Культтовари»

12.10. 2017 року до дня підприємця у ВТЕК КНТЕУ відбувся тренінг керівника мережі  магазинів «Культтовари» м. Вінниці для студентів групи ПТ – 80 під керівництвом викладача Солоненко Л.М.

Під час тренінгу студенти отримали змістовну інформацію про особливості постачання товарів на підприємства цієї мережі, організацію приймання товарів, критерії підбору працівників, шляхи підвищення культури обслуговування.

 

Тренінг з провідним фахівцем торговельного підприємства «Варшава»

   09.10.2017 р. в групі ТК-78 був організований тренінг з провідним фахівцем торговельного підприємства «Варшава» під керівництвом викладачів Бевзи С.С. та Солоненко Л.М.

         Студенти отримали інформацію про мерчандайзингові підходи до викладки товарів, особливості управління персоналом та використання рекламних заходів на торговельному підприємстві. 

 

 

Міжнародна торгівля, як вид співробітництва

10.10.2017 р. в групі ТК-78, студентка Старосуд О. під керівництвом  викладача Солоненко Л.М. виступила з доповіддю «Міжнародна торгівля, як вид співробітництва».

Студенти отримали інформацію про основи організації міжнародної торгівлі, фактори, які обумовлюють зростання обсягів міжнародної торгівлі та послуг з країнами ЄС, особливості сучасного розвитку міжнародної торгівлі, ведення вільного руху послуг в ЄС.

 

Українські виробники на шляху до Європи

11.10.2017 року в групі ПТ-81 студенти Кавун Аліна та Малильо Ніколіна групи ТК-78 під керівництвом викладача Бевзи С.С. виступили з доповіддю «Глобальний стандарт».

Студенти отримали інформацію про шляхи впровадження європейської системи безпечності та якості продуктів на українських виробничих підприємствах харчової промисловості та співпраці з іноземними експертами.