Календар матеріалів

12 Жовтень 2017

Екскурсія до пожежної частини №4/ДПРЧ

В рамках «Місячника цивільного захисту» з ініціативи викладачів Олійника А.В. та Гуменчука М.П. студенти групи ФБС-10 відвідали пожежну частину №4/ДПРЧ (4 державна пожежно-рятувальна частина м. Вінниці). Студентів ознайомили з основними елементами та можливостями пожежних машин. Працівники пожежної станції провели оглядову екскурсію та  продемонстрували спорядження їхніх автомобілів. 

Студенти отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили. Також студентам було проведено інструктаж з техніки пожежної безпеки в різних ситуаціях.

День захисника України та Дня українського козацтва

Святкування в коледжі відбулося 12 жовтня 2017 року. Відеофільми та виступи викладачів і працівників коледжу: Олійника А.В., Наруцького А.А., Табачука Г.В., які служили в лавах Збройних Сил України, були учасниками АТО, налаштували глядацький зал на розуміння значимості слова «Захисник» та «Батьківщина», адже ці люди не на словах знають про війну.

Передвиборчі дебати до РСС

12 жовтня 2017 р. відбулись передвиборчі дебати між кандидатами на посаду голови Ради студентського самоврядування Януш Мариною та Олійник Юлією.
Обидва кандидати представили свої передвиборчі програми, в яких висвітлили шляхи активізації студентського життя, урізноманітнення дозвілля однолітків, залучення молоді до заходів, які відбуваються, як в коледжі, так і на рівні міста та області. Усі присутні із цікавістю слухали відповіді, адже майбутній голова РСС – це змістовне навчання та насичене студентське життя.

Запрошення на заняття фахівця-практика

12.10.17 року викладачем дисципліни « Трудове право» Шмалій Л.І проведено заняття в групі РО-2 за запрошенням начальника відділу роботи з безробітними Лівобережного центру зайнятості Баланюк Тетяни Борисівни.
Під час зустрічі студенти отримали багато інформації щодо реалій сучасного ринку праці. Фахівець-практик дала відповідь на актуальні питання щодо працевлаштування та познайомила з існуючими вакансіями на ринку праці.

День українського козацтва

14 жовтня на свято Покрови Пречистої Богородиці в нашій державі відзначається День українського козацтва.
З давніх – давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх збройних формувань. Запорожці, зокрема, мали на Січі церкву на честь Покрови Пресвятої Богородиці. Окрім того, на свято Покрови в Україні відбувалась Велика рада, що обирала гетьмана, визначала, як козацтву жити далі. Тому символічно, що це свято, встановлене Указом Президента, припадає саме на цю дату.