Календар матеріалів

08 Листопад 2017

Майстер – клас на торговельному підприємстві «Сирне королівство»

07.11.2017 року в магазині «Сирне королівство» під керівництвом викладача Бевзи С.С. в групах ХТ- 141, 142 відбувся майстер-клас з оцінювання смако-ароматичних властивостей елітних сирів Європи. Студенти отримали інформацію від провідних фахівців підприємства про історію виготовлення сирів, топ – 5 брендів сирів європейського ринку, інформацію про культуру споживання та мали можливість продегустувати сім видів елітних сирів.

МАЙСТЕР-КЛАС З КАРВІНГУ – ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД У ПТНЗ №7

Викладачі та студенти ВТЕК КНТЕУ неодноразово відвідували інші навчальні заклади для обміну досвідом, набутими знаннями та практичними навичками. Так, 02.11.2017 року майстер виробничого навчання Трубляк Г.М. відвідала ПТНЗ №7 та провела майстер-клас з карвінгу. Студентів зацікавило створення композиції та продовження навчання у ВТЕК КНЕУ для вдосконалення своїх професійних навичок.

ФЕСТИВАЛЬ «ДНІ ЯПОНІЇ У ВІННИЦІ»

4-5 листопада проходив фестиваль «Дні Японії у Вінниці» з демонстрацією японських прикладних мистецтв: ікебана та чайна церемонія у виконанні єдиних в Україні офіційних представників найстаріших японських шкіл; з лекціями про освіту, про інновації, про подорожі та культуру; з майстер-класами з каліграфії, оріґамі, мистецтва декоративної упаковки тощо. Студенти групи ВП-137 долучились до цього дійства та відвідали майстер-клас з мистецтва ікебана, який проводили спеціалісти Українсько-японського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського.