Календар матеріалів

16 Листопад 2017

Шануємо подвиг Героїв Майдану

     2013-ий… Майдани та антимайдани в Києві та по всій Україні… Сотні тисяч учасників… «Беркут»… Кийки… Кров… Коктейлі молотова… Піднесення патріотизму… Небесна сотня…

   Як це було? 15.11.2017 р. А.В.Олійник, викладач коледжу, який був учасником тих непростих подій, провів урок мужності «Шануємо подвиг Героїв Майдану». Студенти груп ТК-78, ФБС-9, ФБС-10 побачили кадри хроніки, почули думку викладача, зробили власні висновки.

Покладено ще одну цеглинку у формування громадянської свідомості молодого покоління.

Святкування Дня студента

14 листопада в гуртожитку відбулося святкування з нагоди Міжнародного Дня студента. Свято супроводжувалося піснями, запальними танцями та розважальними конкурсами. Усі студенти брали активну участь в організації та проведенні концертної програми. На святі були присутні адміністрація та викладачі коледжу, які привітали студентів із наступаючим святом , та побажали натхнення, творчості та успіхів у навчанні. Святкування завершилося дискотекою.

Молодіжна ліга «Що? Де? Коли?»

15 листопада 2017р. студенти коледжу Медведчук Діана, Бондар Лілія , Ніходовська Олена, Бондар Артем, Лановенко Наталія та Гончарук Олена взяли участь у фіналі Молодіжної ліги «Що? Де? Коли?» з ведучим телеканалу 1+1 Олександром Андросовим. Гра формувалася за допомогою логіки, знань шкільної програми та інтуїції. Під час інтелектуальної гри студенти мали змогу розкрити свій характер, розумові здібності, здатність до спілкування і дій у колективі. За участь у грі студенти отримали дипломи, а також інтелектуальні призи від організаторів та партнерів змагань.

Голос рідної природи серцем слухати навчись!

15.11.2017р. викладач екології Кавун Ж.А. провела виховний захід з студентами груп ХТ-143,144 на тему: «Голос рідної природи серцем слухати навчись!»
Мета заходу: виховання відповідальності за природу як національну і загальнолюдську цінність, основу життя на землі, господарські, гуманні принципи природокористування.
Природа є першоосновою існування людини.
Формування нової національної стратегії освіти не може не враховувати тисячолітній досвід екологічного виховання молодших поколінь.