Календар матеріалів

09 Листопад 2022

Інформаційний дайджест «Робота ЗРГ в умовах воєнного стану»

9 листопада 2022 року  в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачем Матвієнко Л.А.  проведено інформаційний дайджест «Робота ЗРГ в умовах воєнного стану». На захід запрошено студентів 1-4 курсів денного відділення спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології». 

XXIІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Як і щороку в День української писемності і мови, 9 листопада 2022 року студенти та викладачі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» писали ХХІІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Особливо сьогодні, під час війни за нашу свободу й національну гідність, кожному важливо було відчути себе українцем, усвідомити, що ми разом, що ми єдині! Цей диктант пишуть одночасно мільйони українців в усьому світі. Традиція започаткована з 2000 року.

ІНТЕРАКТИВНА ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?» ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

8 листопада 2022 року до Дня української писемності та мови у  ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» під керівництвом викладачів української мови та літератури проведено профорієнтаційний захід-гру «Що? Де? Коли?». Метою цієї гри було розширити знання з української мови та літератури, розвивати логічне мислення, вміння чітко висловлювати думку та аргументувати власну позицію, а також знаходити виходи зі складних ситуацій.

Круглий стіл на тему: "Якби директором ресторану був я..."

08 жовтня 2022 року в рамках тижня циклової комісії "Харчових технологій та готельно-ресторанної справи" викладачами Демчук К.І., Безрученко О.М. проведено круглий стіл на тему: "Якби директором ресторану був я..." Доповідачами на заході були здобувачі освіти четвертого курсу груп ХТ-147, ХТ-148 спеціальності "Харчові технології".
Метою заходу було залучення студентів до творчого переосмислення значення фахівця з харчових технологій в закладах ресторанного господарства.
Майбутні фахівці  дослідили  роботу закладів ресторанного господарства в сучасних умовах і