Календар матеріалів

10 Листопад 2022

"Сексуальність та статеве дозрівання у підлітковому віці"

09.11.2022 у форматі конференції в Zoom відбулася зустріч студентів ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» з психологом-сексологом Альоною Шестопаловою.
Альона Григорівна психолог-сексолог, психотерапевт та ведуча психологічних трансформаційних ігор-тренінгів із стажем роботи більше десяти років. Гостя ознайомила учасників заходу з часовими рамками статевого дозрівання, розкрила питання сексуальності з точки зору психології, пояснила важливість теми і заохотила студентів не боятися розмовляти з батьками.

Призери обласних змагань

9 листопада в спортивній залі Вінницького фінансово-економічного університету відбулися фінальні змагання з бадмінтону за програмою обласної Спартакіади серед студентів закладів фахової передвищої освіти. Наш навчальний заклад представляли студенти Могир Микола (група ЦЕ-1), Грибіник Богдан (група ФБС-14), Крижанівська Вікторія (група Т-7) та Костик Олена (ПТ-89). На минулих обласних змаганнях команда коледжу у такому ж складі посіла загальнокомандне ІІІ-є місце, а на цьогорічних повторила попереднє досягнення. 

Лекція уповноваженої особи з питань закупівель з теми «Державні закупівлі товарів, робіт і послуг»

До Міжнародного дня бухгалтера, яке відзначають щорічно 10 листопада було проведено лекційне заняття в групі ОП-101, з дисципліни «Облік і звітність в бюджетних установах» на тему «Державні закупівлі товарів робіт, послуг» з запрошенням фахівця з Державних закупівель Скоцька Аліна Василівна. Щоденно державні замовники розміщують в системі «Прозоро» тисячі тендерів, взяти участь в яких може будь-який представник бізнесу. На занятті були розглянуті процедури закупівель товарів робіт послуг за державні кошти, розглянуто функції та обов’язки уповноваженої особи по закупівлях.